دانلود جزوه گرافیک کامپیوتری با 297 صفحه PDF برای رشته کامپیوتر
دانلود جزوه گرافیک کامپیوتری با 297 صفحه PDF برای رشته کامپیوتر را برای شما دوستان آماده دانلود کرده ایم .نگاشتار رایانهای یا گرافیک رایانهای گرافیکی است که با استفاده از رایانه ساخته میشود. و نمایانگر داده تصویری با رایانه به کمک سختافزار و نرمافزار گرافیکی است.گرافیک رایانهای باعث تعامل و شناخت بهتر کامپیوترها شده و هم چنین تفسیر دادهها را آسانتر کردهاست. توسعههای بر مبنای گرافیک رایانه ای باعث تأثیر زیادی بر روی بسیاری از رسانهها شده و انقلابی در صنعت انیمیشن، فیلم و بازیهای رایانهای به راه انداختهاست.
واژه گرافیک کامپیوتری بیشتر برای توصیف کردن «هر آنچه که در کامپیوتر به صورت متن یا آهنگ نیست» به کار گرفته میشود. معمولاً از این واژه در موارد زیر استفاده میشود:نمایش و دستکاری دادههای تصویری به وسیله کامپیوتر،فناوریها و ابزار مختلفی که برای تغییر دادن عکس به کار میروند.شاخهای از علوم کامپیوتر که به تحصیل و بررسی روشهایی برای بازسازی و تغییر محتوای تصویری میپردازد. گرافیک کامپیوتری این روزها بسیار گسترده و پر کاربرد میباشد. تصویرهای کامپیوتری را میتوان در برنامههای تلویزیونی مانند گزارش آب و هوا و خبرها یا برای نمونه در بیشتر بررسیهای پزشکی و اعمال جراحی مشاهده کرد.
پیشرفت در علمهایی مثل علم مهندسی برق، الکترونیک، و تلویزیون که در نیمه اول قرن بیستم صورت گرفت را میتوان از جمله دلایل پیشرفت در گرافیک کامپیوتری امروزی نام برد. صفحه نمایشها میتوانستند افکتهای تصویری برادران لومیر که در فیلمهای ۱۹۸۵ به بعد به کار گرفته میشدند را نمایش دهند، هرچند که چنین صفحه نمایشهایی محدود بودند و تعاملی نبودند. ابتداییترین لامپ پرتوی کاتدی، که با نام «لامپ براون» شناخته میشدند، در سال ۱۹۸۷ اختراع شدند، این لامپها با فراهم کردن اولین صفحه نمایشهای دو بعدی الکتریکی که به ورودی برنامه یا کاربر پاسخگو بودند، باعث افزایش دقت در اسیلوسکوپ (نوسان نما)ها و پنلهای کنترل نظامی شدند.
با این وجود گرافیکهای کامپیوتری تا سال ۱۹۵۰ و جنگ جهانی دوم به عنوان یک رشته دانشگاهی نسبتاً نا شناخته ماند، در این دوره ترکیب تحقیقات آکادمیک خالص دانشگاهی و آزمایشگاهی، باعث ایجاد کامپیوترهای پیشرفتهتر و توسعه تکنولوژی نیروهای نظامی ایالات متحده آمریکا در زمینههای مثل رادار، تکنولوژیهای هوانوردی، و سیستمهای پرتاب راکت شد. انواع جدیدی از صفحه نمایشها برای پردازش چنین اطلاعات حجیمی که از این پروژهها به دست میآمد مورد نیاز بودند، همین موضوع باعث پیدایش رشتهای به نام گرافیک کامپیوتری شد.
فهرست مطالب جزوه گرافیک کامپیوتری :
- گرافیک کامپیوتری
- پیاده سازی open GL
- رسم اشکال دوبعدی
- مبانی برنامه سازی گرافیکی
- اصول گرافیک کامپیوتری
- سخت افزار گرافیکی
- مفاهیم ریاضی در گرافیک
- تصاویر و اشکال گرافیکی اولیه
خرید👇👇👇
دیدگاه ها