دانلود کتاب حسابداری بهای تمام شده 3 (حسابداری صنعتی 3) ایرج نوروش با 406 صفحه pdf
دانلود کتاب حسابداری بهای تمام شده 3 (حسابداری صنعتی 3) ایرج نوروش با 406 صفحه pdf را برای شما دوستان آماده دانلود کرده ایم. امروزه حسابداری بهای تمام شده بخش عمده فعالیت مؤسسات مشاوره مدیریت را بخود اختصاص داده است رشد این بخش در مؤسسات حسابرسی نیز بسیار سریعتر از خدمات اصلی این مؤسسات یعنی حسابرسی بوده است. در مجموع سهم بالای حسابداری بهای تمام شده و رشد سریع آن عمدتا مدیون اهمیت روز افزون سیستم های اطلاعاتی در یک محیط رقابتی میباشد.
به عقیده یکی از اقتصاددانان به ،نام چیزی که در اقتصادهای بازار مدار کشورهای در حال توسعه و اروپای شرقی مورد نیاز است حسابداران بهای تمام شده واجد شرایط میباشد نه اقتصاددانان بیشتر آدلف انتهون استاد دانشگاه تگزاس در کتاب آموزش حسابداری در مدیریت توسعه اقتصادی خود مینویسد بسیاری از کشورهای در حال توسعه به حسابداری به عنوان خدماتی مینگرند که در جریان توسعه اقتصادی خود بخود نظیر سایر خدمات برای پاسخگویی به نیازها به وجود میآید در حالیکه او عقیده دارد حسابداری و خصوصاً حسابداری بهای تمام شده بخشی از زیرساخت توسعه اقتصادی به شمار میرود و بدون بسترسازی و آموزش صحیح ،آن توسعه اقتصادی به نتایج مطلوب خود دست نخواهد یافت.
حسابداری بهای تمام شده برای ما برای سازمانهایی که ما در آن کار میکنیم و برای اقتصادی که این سازمانها در آن عمل میکنند ارزش افزوده غیر قابل تصوری در پی دارد این ارزش افزایی از طریق درک اینکه چگونه منابع خود را بطور آگاهانه مدیریت نمائیم بما کمک خواهد کرد مدیران اجرایی مهندسین و مدیران تولید و عملیات همگی نیاز دارند برای مدیریت آگاهانه منابع اقتصادی درک کافی از حسابداری بهای تمام شده داشته باشند. شما هم اکنون می توانید پی دی اف کتاب حسابداری بهای تمام شده 3 ایرج نوروش را از سایت پروژه فا دریافت نمایید.
سرفصل های کتاب حسابداری بهای تمام شده 3 ایرج نوروش :
- فصل ۱: تحلیل درآمد و بهای تمام شده تفاضلی
- فصل ۲: کاربرد تحلیل تفاضلی در تصمیمات تولید
- فصل ۳: مدیریت کیفیت و زمان
- فصل ۴: ارزیابی عملکرد در سازمان های غیر متمرکز
- فصل ۵: قیمت گذاری انتقالی
- فصل ۶: معیارهای عملکرد غیرمالی
- فصل ۷: تصمیمات مرتبط با سرمایه گذاری های بلندمدت
- فصل ۸: مدیریت موجودی کالا
- فصل ۹: اصول اخلاقی مدیریت و تقلبات مالی
- فصل ۱۰: انحرافات درآمد و ترکیب تولید
دیدگاه ها