دانلود کتاب طراحی ساختمان های بتن مسلح شاپور طاحونی با 849 صفحه pdf
دانلود کتاب طراحی ساختمان های بتن مسلح شاپور طاحونی بر مبنای مبحث نهم ار مجموعه مقررات ملی ساختمان و آیین نامه بتن ایران (آبا) با 849 صفحه pdf را برای شما دوستان آماده دانلود کرده ایم. تقریباً همه دانشجویانی که درس فیزیک را میگذرانند در بیشتر مواقع خود را در این اندیشه مییابند که من” مفهوم ها را درک میکنم اما فقط نمی توانم مسئله ها را حل کنم. حال آنکه در فیزیک درک واقعی یک مفهوم یا ،قانون با توانایی در به کار بردن آنها در مسئله های علمی گوناگون یکی است.
فراگیری چگونگی حل مسئله در فیزیک اهمیت اساسی دارد؛ شما فیزیک نمیدانید مگر آنکه بتوانید مفاهیم و قانون های آن را در موقعیت های مختلف از جمله حل مسئله هایی که با آن مواجه میشوید به کار برید. برای حل انواع مختلف مسئله های فیزیک به روش های متفاوتی نیاز داریم صرف نظر از نوع مسئله ای که در دست دارید، گام های کلیدی مسلمی وجود دارند که باید همواره آنها را مراعات کنید.
همین گام ها در حل مسئله های ،ریاضی مهندسی شیمی و بسیاری از زمینه های دیگر به همین اندازه سودمندند. گام اول: نخست تصمیم بگیرید که چه مفهوم های فیزیکی به مسئله مربوط اند اگرچه در این مرحله هیچ محاسبه ای وجود ندارد با ایــن وجود گاهی بحث انگیزترین بخش راه حل مسئله همین مرحله است ولی این مرحله را از قلم نیندازید زیرا انتخاب رهیافت اشتباه در آغاز، مسئله را از آن . که هست مشکل تر می کند و چه بسا به پاسخ نادرست می انجامد.
در این مرحله باید متغیر هدف مسئله یعنی کمیتی را که سعی در یافتن مقدار آن دارید شناسایی کنید این کمیت میتواند سرعت برخورد یک توپ به ،زمین فشار هوا در بالای یک قله کوه یا اندازه تصویر حاصل از یک عدسی .باشد متغیر هدف مقصد فرایند حل مسئله است؛ در حین اجرای راه حل این مقصد را از نظر دور ندارید.
گام دوم بر اساس مفهوم هایی که در گام اول برگزیده اید معادله هایی را که برای حل مسئله نیاز دارید بنویسید و تصمیم بگیرید که آنها را چگونه به کار خواهید برد. اگر لازم میدانید طرحی از وضعیتی که توسط مسئله توصیف شده است بکشید. شما هم اکنون می توانید پی دی اف کتاب طراحی ساختمان های بتن مسلح شاپور طاحونی را از سایت پروژه فا دریافت نمایید.
سرفصل های کتاب طراحی ساختمان های بتن مسلح شاپور طاحونی :
- فصل ۱: اندازه گیری
- فصل ۲: حرکت در راستای یک خط راست
- فصل ۳: بردارها
- فصل ۴: حرکت در دو و سه بعد
- فصل ۵: نیرو و حرکت
- فصل ۶: نیرو و حرکت II
- فصل ۷: انرژی جنبشی و کار
- فصل ۸: انرژی پتانسیل و پایستگی انرژی
- فصل ۹: مرکز جرم و اندازه حرکت خطی
- فصل ۱۰: فصل چرخش
- فصل ۱۱: غلتش گشتاور و اندازه حرکت زاویه ای
- فصل ۱۲: تعادل و کشسانی
- فصل ۱۳: گرانش
- فصل ۱۴: دما، گرما و قانون اول ترمودینامیک
- فصل ۱۵: نظریه جنبشی گازها
- فصل ۱۶: انتروپی و قانون دوم ترمودینامیک
دیدگاه ها