دانلود پروژه جهانیشدن دنیای اطلاعات با 14 صفحه word برای رشته مدیریت
دانلود پروژه جهانیشدن دنیای اطلاعات با 14 صفحه word برای رشته مدیریت را برای شما دوستان آماده دانلود کرده ایم.
مقدمه
پدیده جهانیشدن در چند سال اخیر به نحوی گسترده منابع چاپی و الکترونیکی زبان فارسی را تحتالشعاع قرار داده است. نگاهی به مواد کتابی در این حوزه (بهخصوص علوم اجتماعی) نشانگر توجه اندیشمندان ایرانی به موضوع جهانیشدن در رشتههای مختلف میباشد[1].
آنچه از دهه شصت میلادی و در بطن اندیشه «مکلوهان» برای ارائه یک تصویر وسیع ارتباطی به جامعه جهانی عرضه شد، تا به امروز که در هزاره سوم میلادی به ارزیابی اطلاعات دیجیتال پرداخته میشود، مبتنی بر رابطه انسان و ابزارهای فناوری است. بر این مبنا، در گستره کنونی جهانیشدن، سعی میشود محدوده این تغییر و دگرگونی در حوزه اطلاعات مورد توجه قرار گیرد.
هدف این مقاله آن است که مباحث موضوعی جهانی شدن را در عرصه اطلاعرسانی مورد شناسایی قرار دهد و با مطالعه اهم مقالات این حوزه در منابع چاپی و الکترونیکی، عرصه اطلاعات و اطلاعرسانی را در چارچوب جهانیشدن بررسی نماید.
1. مفهوم جهانیشدن:
از دیدگاه زبانشناختی مفهوم «جهانیشدن» واژهای است معادل Globalization، که بار معنایی ویژهای را در چارچوب اجتماعی، اقتصادی، و فرهنگی دارد. هر چند در متون متنوع علمی از این واژه با احتیاط سخن رفته و آن را مغایر با جامعه جهانی (World society)، نظام جهانی (World system)، بینالمللیشدن (Internationalization)، و جهانگرایی (Globality) دانستهاند، ولی توصیف مشابهی از این واژه در بین عالمان رشتههای مختلف علوم انسانی موجود است که به فرآیند و جریان آزاد تفکر و سرمایه مرتبط میشود.
در تعریف مادی از واژه جهانیشدن «ادوارد آنیتات» از کارمندان ارشد «صندوق بینالمللی پول» میگوید: «جهانی شدن به فرآیندی اطلاق میشود که طی آن جریان آزاد اندیشه، انسان، کالا، خدمات، و سرمایه در دنیا میسر میشود.
سرفصل های پروژه جهانیشدن دنیای اطلاعات :
- چکیده
- مقدمه
- مفهوم جهانیشدن
- جهانی شدن و تأثیر آن بر آزادسازی اطلاعات
- بررسی دادههای کمّی از حوزه اطلاعات در صحنه جهانی
- جهانیشدن و تأثیر آن بر حوزه اطلاعرسانی
- نتیجهگیری
خرید👇👇👇
دیدگاه ها