دانلود جزوه آزمایشگاه نرم افزارهای گرافیکی با 25 صفحه PDF برای رشته کامپیوتر
دانلود جزوه آزمایشگاه نرم افزارهای گرافیکی با 25 صفحه PDF برای رشته کامپیوتر را برای شما دوستان آماده دانلود کرده ایم .نرمافزار هنر گرافیک زیرمجموعه نرمافزارهای کاربردی است که برای طراحی گرافیک، توسعه چندرسانه ای، هنرهای تجسمی، تصویرسازی تکنیکی، بهطور کلی ویرایش تصویر استفاده میشود. نرمافزارهای هنری از روشهای خواندن و ویرایش گرافیکی شطرنجی یا برداری برای ایجاد، ویرایش و مشاهده هنر استفاده میکنند.
امروزه بسیاری از هنرمندان و سایر متخصصان خلاق از رایانههای شخصی بیشتر از رسانههای سنتی استفاده میکنند. استفاده از نرمافزارهای هنری گرافیک ممکن است کارآمدتر از کار با رسانههای سنتی باشد؛ زیرا به هماهنگی چشم و دست کمتری نیازمند است، نیاز به مهارت ساخت تصویر ذهنی کمتری دارد و از رندر خودکار رایانه برای ایجاد تصاویر استفاده میکند که سریعتر (و گاهی اوقات دقیق تر) است. با این حال، سبکهای رایانه ای پیشرفته، افکتها و روشهای ویرایش ممکن است نیاز به یادگیری سریع مهارتهای فنی کامپیوتر نیاز داشته باشد؛ نسبت به روش سنتی که در آن نیازمند مهارتهای ساخت تصویر ذهنی ذهنی و استفاده از دستهاست.
بیشتر نرمافزارهای هنری شامل توابع مشترک، ابزار ایجاد، ابزار ویرایش، فیلترها و حالتهای رندر خودکار هستند. با این وجود بسیاری از آنها برای ارتقا یک مهارت یا تکنیک خاص طراحی شدهاند. بستههای نرمافزاری تخصصی ممکن است به دلایل مختلف از جمله عدم استقبال از نتیجه، کمبود تخصص و آموزش برای محصول، یا بهطور کلی ارزش صرف وقت و هزینه سرمایهگذاری را نداشته باشند.
نرم افزار های گرافیکی عموما حجم زیادی نسبت به سایر نرم افزارهای روزمره کامپیوتری دارند و بعضی از این نرم افزارها به عنوان نرم افزار مرجع شناخته می شودمثل نرم افزار فتوشاپ که کارهای چاپی ، طراحی های آتلیه ای، ساخت بنر متحرک، طراحی سه بعدی و … با این نرم افزار قابل اجرا می باشد.
اما نرم افزارهای کوچک تری هم بعدها ایجاد شدند که توانایی انجام تمام این کارها را ندارند اما بر پایه این نرمافزارهای مرجع گرافیکی شکلگرفتهاند و ممکن است تنها یک یا چند تا از کارهای فتوشاپ را انجام بدهند که این کار هم باعث شده حجم اینگونه نرمافزارها کمتر باشد. همچنین امکانات و تنظیمات آن به گونه است که نیاز به تخصص کمتری نسبت به نرمافزارهای مرجع دارند و اکثراً هم محیط کاربرپسندی و راحتی دارند که کاربران عادی و مبتدی علاقه بیشتری دارند که با این نرمافزارها کار کنند و از طرفی دیگر برخی افراد نیازشان با اینگونه نرمافزارها برطرف میشود و نیازی ندارند که نرمافزارهایی که حجم و فضای زیادی را هم اشغال میکنند را در سیستم خود داشته باشند.
فهرست مطالب جزوه آزمایشگاه نرم افزارهای گرافیکی :
- آزمایشگاه نرم افزارهای گرافیکی
- open GL
- کتابخانه GLUT
- کپی کردن فایل
- ایجاد پروژه جدید
- انتخاب گزینه Empty Project
- اصلاح تنظیمات پروژه
- جدول رسم اشکال گرافیکی در Open GL
خرید👇👇👇
دیدگاه ها