دانلود مقاله سنسورها و انکودرهای مغناطیسی با 43 صفحه pdf برای رشته برق و الکترونیک
دانلود مقاله سنسورها و انکودرهای مغناطیسی با 43 صفحه pdf برای رشته برق و الکترونیک را برای شما آماده کردیم. یک عنصر هال از لایه نازکی ماده هادی با اتصالات خروجی عمود بر مسیر شارش جریان ساخته شده است. وقتی این عنصر تحت یک میدان مغناطیسی قرار می گیرد، ولتاژ خروجی متناسب با قدرت میدان مغناطیسی تولید می کند. این ولتاژ بسیار کوچک و در حدود میکروولت است. بنابراین استفاده از مدارات بهسازی ضروری است.
انکودرها از نظر عملکرد به دستههای مختلفی تقسیم میشوند که عمدهترین آنها دو گروه نوری و مغناطیسی میباشد. انکودر نوری از رایجترین انکودرها میباشد که از فناوری نوری یا فتوالکتریک برای شناسایی سیگنال استفاده میکند. در صنعت انواع مختلفی انکودر مانند خطی و غیرخطی، افزایشی و مطلق وجود دارد. تفاوت در نحوه جمع آوری یک انکودر مغناطیسی و یک انکودر نوری منجر به تفاوت عملکرد در محیطهای مختلف عملیاتی میشود.
امروزه پیشرفت در صنعت و فناوری این امکان را میدهد که انکودرهای مغناطیسی با انکودرهای نوری به رقابت بپردازند. البته انکودر مغناطیسی دارای مقاومت بالایی در شرایط محیطی سخت بوده و همین امر سبب شده تا انتخاب بهتری در محیطهای صنعتی باشند. انکودر مغناطیسی معمولا یک انکودر چرخشی است که از سنسورها برای شناسایی تغییرات میدان مغناطیسی در چرخ یا حلقه مغناطیس چرخشی استفاده می کند. یک قطعه معمولی از جنس آهن ربا که در اطراف لبه دیسک روتور متصل به یک شافت قرار گرفته است. ساده ترین تنظیمات میتواند یک آهنربا با قطبهای شمالی و جنوبی آن در لبههای مخالف روتور و یک سنسور منفرد باشد. چنین وسیلهای موج خروجی سینوسی با فرکانس برابر و سرعت چرخش شافت را تولید میکند. هم اکنون می توانید دانلود مقاله سنسورها و انکودرهای مغناطیسی را از سایت پروژه فا دریافت نمایید.
دیدگاه ها