دانلود کتاب ریاضیات گسسته و ترکیباتی رالف گریمالدی جلد 2 با ترجمه دکتر محمدعلی رضوانی 690 صفحه pdf
کتاب ریاضیات گسسته و ترکیباتی رالف گریمالدی جلد 2 با ترجمه دکتر محمدعلی رضوانی با 690 صفحه pdf را برای شما دوستان آماده دانلود کرده ایم. این کتاب توسط دکتر محمدعلی رضوانی و دکتر بیژن شمس به زبان فارسی ترجمه شده است. یکی از ویژگیهای بارز ،ریاضیات قدرت مدلسازی آن است تاریخ تحول فکری بشر سرشار از مثالهایی در تأیید این مطلب است. جالب آن است که هرگاه مسأله ای متعلق به یکی از شاخههای معرفت بشری تن به قالبی ریاضی سپرده است نه فقط زودتر به پاسخ خود رسیده بلکه جوانب عمیقتر آن مسأله آشکارتر شده و پیشرفت آن شاخهٔ علمی نیز سرعت فزاینده ای گرفته است.
پیشرفتهای سریع و همه جانبه علوم و تکنولوژی و تحولات عظیم اقتصادی و گسترش بی سابقه ارتباطات و دیگر دانشهای بشری در قرن بیستم و به ویژه در نیمۀ دوم ،آن مسائل جدیدی را مطرح ساخته است. طبیعت متناهی (و گاه نامتناهی ولی گسسته بسیاری از این مسائل همراه با به کارگیری ابزار جایگزین ناپذیر کامپیوتر و علم کامپیوتر) «ریاضیات مناسبی غیر از حساب دیفرانسیل و انتگرال سنتی را طلب می کند.
در این چارچوب است که بار دیگر ریاضیات خصلت مدلسازی خود را آشکار میسازد و این بار در قالب ریاضیات گسسته به بیان دقیقتر مسائل مطرح شده پرداخته و سپس با ابداع الگوریتمهای مناسب و پیاده سازی کامپیوتری آنها به حل این مسائل میپردازد. آشنایی جدی با علوم کاربردی – فنی و گاه (نظری امروزی) بدون داشتن درکی صحیح از مباحث ریاضیات گسسته امری دشوار و در واقع محال است به همین سبب امروزه کشورهای پیشرفته جهان درس ریاضیات گسسته (و دروس وابسته به آن را در برنامه درسی دبیرستانها گنجانده اند همچنین همۀ دانشگاههای معتبر جهان این درس را در مواد درسی دوره کارشناسی رشته های ریاضی علوم کامپیوتر و بسیاری از رشته های دیگر خود منظور کرده اند. شما هم اکنون می توانید پی دی اف کتاب ریاضیات گسسته و ترکیباتی 2 رالف پ گریمالدی را از سایت پروژه فا دریافت نمایید.
سرفصل های کتاب ریاضیات گسسته و ترکیباتی 2 رالف پ گریمالدی :
فصل ۶: زبانها ماشینهای متناهی الحالت
- ۱.۶ زبان نظریه مجموعه ای رشته ها
- ۲.۶ ماشینهای متناهی الحالت نخستین برخورد
- ۳.۶ ماشینهای متناهی الحالت دومین برخورد
- ۴.۶ خلاصه و مروری تاریخی
- مراجع
- تمرینات تکمیلی
فصل ۷: رابطه ها دومین برخورد
- ۱.۷ بررسی مجدد روابط: ویژگیهای روابط
- ۲.۷ شناسایی کامپیوتری ماتریسهای صفر – یک و گرافهای سودار
- ۳.۷ ترتیبهای جزئی نمودارهای هاسه
- ۴.۷ روابط هم ارزی و افرازها
- ۵.۷ ماشینهای متناهی الحالت فرایند کمینه سازی
- ۶.۷ خلاصه و مروری تاریخی
- مراجع
- تمرینات تکمیلی
و…
فصل ۱۰: روابط بازگشتی
- ۱.۱۰ رابطه بازگشتی خطی مرتبه اول
- ۲.۱۰ رابطه بازگشتی همگن خطی مرتبه دوم با ضرایب ثابت
- حالت (الف): (ریشه های حقیقی متمایز )
- حالت (ب) (ریشه های مختلط)
- حالت (پ): (ریشه های حقیقی تکراری)
- ۳.۱۰ رابطه های بازگشتی ناهمگ
- ۴.۱۰ روش توابع مولد
- ۵.۱۰ نوع خاصی از رابطه های بازگشتی غیر خطی (اختیاری)
دیدگاه ها